Urban Classics musta t-paita nyöritetyllä takaosalla

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Saatavuus: Varastossa

14,90 €

Rock- henkinen rento t-paita Urban Classicsilta kesäpäiviin! Takana koristeena nyöritys. Huolittelemattomat hihansuut ja helma tekevät paidasta rennomman oloisen. Täydellinen t-paita kesän festreille. Leveämpi malli. Saatavana koot XS-XL.


 



Urban Classics tulee Saksasta. Brändin vaatteet edustaa tyylikkäitä laatuvaatteita, joita voidaan helposti yhdistää eri tyyleihin. Kohtuullisilla hinnoillaan ja laajalla valikoimallaan Urban Classic sopii kaiken ikäisille niin kaduille kuin työlookin kautta yökerhoon. Urban Classics tarjoaa katumuotia vuoden jokaiseen päivään ja kaikkiin tilanteisiin. Vaatemerkin suunnittelijat panostavat laatuun ja mukavuuteen. Et pety!

Varastotuotteiden toimitusaika on 1-2 vuorokautta. Kello 13.00 mennessä tilatut tuotteet toimitetaan varastolta saman päivän aikana.

Kaikilla tuotteilla on ilmainen 14 vuorokauden palautusoikeus.

Emilie mustat tikkifarkut

Yksityiskohdat

Urban Classics musta t-paita nyöritetyllä takaosalla


  • väri musta
  • materiaali 100% puuvillaa
  • pehmeä materiaali
  • takana nyöritys
  • leveämpi/väljempi malli
  • vastaa kokoaan

 


Virven sovituksessa:

Kaunis musta t-paita Urban Classicsilta. Materiaali on ihanan pehmeää 100% puuvillaa. Malli ei ole työistuva, ennemmin oversize- tyyppinen. Helma ja hihansuut ovat huolittelemattomat, joten t-paita on hieman rennomman tyylinen. T-paidassa ei ole varsinaisia hihoja, joten sanoisin, että malli on hihaton t-paita. Takana rock-henkinen nyöritys. Saatavana koot XS-XL.

 

Lisätiedot

Toimitusaika 24h
Urban Classics Shoulder Zip t-paita

Urban Classics Shoulder Zip t-paita

Ovh. 24,90 €

Alennushinta 19,90 €