Product was successfully added to your shopping cart.
Tapas Wilma tasapohjaiset mustat saappaat piilokiilakorolla

Tamaris Heart&Sole piikkikorkoiset avokkaat

Ovh. 89,95 €

Alennushinta 30,00 €

(Loppu varastosta)

Tamaris Heart&Sole piikkikorkoiset avokkaat

Lyhyesti

Muodikas ja erilainen Heart & Sole mallisto Tamarikselta, johon kuuluu rock henkiset avokkaat niittikoristeilla. Kengät ovat pehmeää tekstiiliä, premium tasoa. Sisällä on patentoitu pehmeä nahkainen pohjallinen, kts tuoteteksti. Piikkikorko on tukeva ja maltillinen juhla käyttöön. Upea naisellinen kokonaisuus, joilla sinut huomataan. 


 Tamariksen patentoitu pohjallinen ja lesti, joka tukee kolmelta eri alueelta jalkapohjaa. Näille alueille kasaantuu paino korkokengissä, mutta tämä ongelma on ratkaistu Heart & Sole mallissa erikoispehmeällä kolmekerroksisella pohjallisella. Pohjallinen on myös irroitettavissa.


Tamaris kuuluu Wortmann ryhmään ja Wortmann on valmistanut Tamaris kenkiä jo yli 40 vuotta. Tamaris on yksi suosituimmista muotibrändeistä Euroopassa. Wortmann Group myy kenkiä yli 70 maassa. Tamaris on klassinen, muodikas ja laatutietoinen merkki. Tamariksella on naisellisia malleja jokapäiväiseen käyttöön. Pääasiassa Tamariksella on nahkakenkiä, mutta myös tekstiilipintaisia kenkiä. Mallisto on aina täynnä nuorekkaita ja näyttäviä muotiluomuksia.


 

Ovh. 89,95 €

Alennushinta 30,00 €

Saatavuus: Loppu varastosta