Pleaser saappaat

Tunteikas, villi ja seksikäs. Mitkään muut adjektiivit eivät kuvaa yhtä täydellisesti Pleaser saappaita. Kun puhutaan seksikkäistä kengistä, Pleaser on tuotemerkki josta on tullut alan standardi. Kiinnitäthän huomiosi kenkien upeisiin yksityiskohtiin, käsityön tarkkuuteen, materiaalin laatuun, innovatiiviseen muotoiluun, vertaansa vailla olevaan valikoimaan ja kokonaisuuden lyömättömään hintaan.

Nämä yksityiskohdat ovat tehneet Pleaserista maailman tunnetuimman ja maineikkaimman kenkävalmistajan alallaan, kun puhutaan seksikkäistä ja näyttävistä kengistä glamour-malleille, show- tai strip-tease käyttöön ammattilaisille. Pleaser kengät ovat niittäneet maailmanlaajuista mainetta muoti, trendi ja glamourlehdistön keskuudessa jo vuosikymmeniä, puhumattakaan Hollywood-elokuvista tai tv-sarjoista. Tänään Pleaser on yksi parhaista ja ainoista seksikkäiden kenkien maailmanlaajuisista brändivalmistajista.

Nyt löydät laajan Pleaser kenkävalikoiman suoraan Suomesta Kipkop Storen valikoimasta. Kaikki mallit ovat omassa varastossamme nopealla toimitusajalla. Jos haluat näyttää itsevarmalta ja tinkimättömän upealta, kenkäsi löytyvät Pleaserin valikoimastamme.

5 Tuotearvostelua

/ sivu

   

Nouseva