Pleaser Non-Slip Liukuestetarra

Saatavuus: Varastossa

  • Osta 2 (6,00 €/kpl) ja säästä 25%

Ovh. 12,00 €

Alennushinta 7,90 €

Pitoa kengänpohjiin. Liukuestetarralla saat kengistä helposti pitävät. Toimituspaketissa kaksi tarraa eli yksi pari. Tarrat pysyvät parhaiten mahdollisimman sileässä ja uudessa pohjassa. Mikäli kengät ovat jo käytetyt, puhdista pinta mahdollisimman hyvin, jotta tarra tarttuu kenkien pohjaan parhaalla mahdollisella tavalla.


Varastotuotteiden toimitusaika on 1-2 vuorokautta. Kello 13.00 mennessä tilatut tuotteet toimitetaan varastolta saman päivän aikana.

Kaikilla tuotteilla on ilmainen 14 vuorokauden palautusoikeus.

Pleaser liukastumissuoja

Yksityiskohdat

Liukuestetarralla muutat liukkaat kengänpohjat silmäräpäyksessä talvikäyttöön.

Lisäämällä liukuestetarran kenkiisi, ehkäiset liukastumista ja voit käyttää näyttäviä kenkiäsi myös talvella. Jää ja lumipinta on vaarallinen ja epämukava kävellä, näillä Pleaserin Non-Slip liukuestetarroilla ongelma on helposti vältettävissä. Liukuestetarrojen käyttöönottoon menee noin kaksi minuuttia, ja suutarisi veloittaisi tästä työstä kokemuksemme mukaan noin 25 euroa. Nyt selviät reilusti alle puoleen hintaan tekemällä työn kätevästi itse.

 

Liukuestetarra toimii liukastumissuojana ja kiinnitetään kengän ulkopohjaan estämään liukastumista. Tarrassa on karhea, hiekkapaperimainen pinta. Tarran väri on tumman harmaa. Ennen liukuesteen kiinnittämistä puhdista kengät pohjat erittäin huolellisesti, mielellään alkoholipitoisella puhdistusaineella jotta kenkien pohja on liaton ja pohja valmis vastaanottamaan liimapinnan. Mikäli kengissä on isompia uria, eivät tarrat tällöin pysy pohjasssa parhaalla mahdollisella tavalla, koska alle jää liikaa tarttumatonta pintaa. Tarran voit myös leikata saksilla haluamaasi muotoon. Tarra pysyy käytössä todella hyvin eikä hiekkapaperipinta kulu kovassakaan talvikäytössä. Kenkiä voit käyttää tarrasta huolimatta myös kesällä, sillä tarra ei erotu pohjasta käytännössä ollenkaan. Kuluneen tarran voit korvata helposti uudella.

 

Pakkauksessa kaksi tarraa, yksi molempiin kenkiin.

Lisätiedot

Tuotemerkki Pleaser USA
Väri Musta
Pleaser päkiän tukityynyt

Pleaser päkiän tukityynyt

Ovh. 12,00 €

Alennushinta 8,90 €

Heelgrip kantapäätuki

Heelgrip kantapäätuki

Ovh. 9,90 €

Alennushinta 6,90 €